Loader

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Homlokzati hőszigetelő rendszer és energetikai kalkulátor


Opcionális

Homlokzati ENERGETIKAI KALKULÁTOR

-
cm
Anyag eltávolítása

U érték: --- W/m²K
P
J
K
0,45
0,75
1
1,25
1,5
1,75

Az energetikai kalkuláció exportálásához kattints az alábbi gombra:


  • KÖVETELMÉNY ÉRTÉK (K): 0,24 W/m²K - az épületek energetikai követelményrendszerét meghatározó - 7/2006. számú TNM - rendeletben meghatározott érték
  • JAVASOLT ÉRTÉK (J): 0,17 W/m²K - a homlokzati fal javasolt értéke
  • PASSZÍV HÁZ (P): 0,10 W/m²K - passzívház építése során megengedett követelményérték

Az iránymutató értékek eléréséhez szükséges hőszigetelő rendszer vastagságok.

Normál EPS-80
Normál EPS-80 - Gazdaságos megoldás
Grafitos EPS-80
Grafitos EPS-80 - Mérethatékonyság
Kőzetgyapot
Kőzetgyapot - Fokozott páraáteresztés
Open EPS-80
Open EPS-80 - Fokozott páraáteresztés, kedvező ár
Grafitos Open EPS-80
Grafitos Open EPS-80 - fokozott páraáteresztés és hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelő rendszer kalkulátor

Hőszigetelés Kalkulátor


Minden, amire szükséged van a tökéletes hőszigetelési rendszer kiválasztásához!

Az otthonod hőszigetelésének megtervezése sokkal könnyebb, mint valaha! A hőszigetelés kalkulátor egyedülálló módon segít Neked megtalálni a legmegfelelőbb hőszigetelési rendszert. A tökéletes választás érdekében több különböző hőszigetelési rendszer típust kínálunk, például: Normál EPS, Grafit EPS, Open EPS, PIR és Kőzetgyapot.

Hogyan kell használni a hőszigetelési kalkulátort?

A kalkulátor használata egyszerű:

  1. Válaszd ki a hőszigetelési rendszer típusát.
  2. Add meg a hőszigetelő anyag vastagságát.
  3. Add meg a hőszigetelni kívánt felület nagyságát.
  4. Opcionálisan válaszd ki a neked tetsző gyártót (pl. Baumit, Cemix, Weber).

Miután ezeket a paramétereket megadtad, a hőszigetelés kalkulátor azonnal felhozza a lehetséges rendszereket, ahol összehasonlíthatod a különböző rendszerek árait és azok jellemzőit. A kalkulátoron belül külön lehetőség van lábazatra és kávázáshoz kalkulálni is.

Az oldal minden terméket tartalmaz, ami fontos lehet a homlokzati hőszigetelésnél, mint például élvédő vagy lábazati indítósin. Az átlátható és könnyen használható hőszigetelés kalkulátor garantálja, hogy a legjobb döntést hozd meg a hőszigetelési rendszer kiválasztásakor.

Miért fontos egy ilyen rendszer kalkulátor?

A hőszigetelés kalkulátor segítségével jelentős összegeket takaríthatsz meg, mivel így nem a kivitelezővel méretteted fel a munkát, és könnyebben megismerheted a rendelkezésre álló lehetőségeket. A hőszigetelési rendszer megfelelő kiválasztása fontos az energiahatékonyság, a környezet védelme és a hosszú távú megtakarítások szempontjából.

Használd a hőszigetelés kalkulátort, hogy megtaláld a számodra legjobb megoldást. Ne feledd, a hőszigetelési rendszer kiválasztása befolyásolja otthonod energiahatékonyságát, kényelmét és értékét, így a legjobb döntés meghozatalában a kalkulátor nagy segítséget nyújt.

Az általunk kínált hőszigetelési rendszerek megfelelnek a legújabb szabványoknak és a legjobb minőségű anyagokból készülnek. Az energiahatékony és környezetbarát megoldások nemcsak előnyösek a pénztárcádnak, hanem hozzájárulnak a Föld védelméhez is.

Ha további segítségre van szükséged

Amennyiben szakértői tanácsra lenne szükséged a hőszigetelési rendszer kiválasztásához, vedd fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást otthonod számára.

Összefoglalva

Összefoglalva, a hőszigetelés kalkulátor használatával könnyedén és gyorsan megtalálhatod a legjobb hőszigetelési rendszert otthonod számára. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, és próbáld ki még ma a hoszigetelesjoaron.hu kalkulátorát, hogy megtapasztald, mennyire egyszerű és hatékony lehet a hőszigetelési rendszer kiválasztása!

 

cm
m2

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu