Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Legyen Ön is Partnerünk

Legyen Ön is Partnerünk!

Üdvözöljük az Újház Debreceni Út Kft-nél, az építőipar megbízható és innovatív szolgáltatójánál. Örömmel hirdetjük új promóciónkat az általunk üzemeltetett hoszigetelesjoaron.hu vásárlóinak, amely lehetővé teszi, hogy kivitelezőként Ön is részesülhessen a vállalkozásunk által kínált előnyökből.

 

Mit kínálunk Önnek?

Rugalmas fizetési feltételek: Tisztában vagyunk a vállalkozások kihívásaival, ezért lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy rendszer vásárlónkként akár 30 napos fizetési határidővel is rendezhesse a megrendeléseit. Így könnyebben tervezheti és szervezheti meg a projektjeit.

Hitelkeret: Törekedünk a hosszú távú együttműködésre, ezért lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy hitelkeretet nyisson vállalkozása számára. Ez segíti a rugalmasabb anyagbeszerzést és a projektjei zavartalan előrehaladását.

Személyes kapcsolattartó: Bízunk abban, hogy együttműködésünk során fontos szerepet játszik az Ön sikerében. Ezért személyes értékesítőt jelölünk ki az Ön számára, aki mindig rendelkezésére áll, hogy megoldást nyújtson a meglévő problémára.

Ajánlási jutalékrendszer: Részt vehet ajánlási rendszerünkben, amely lehetővé teszi, hogy további jövedelmet generáljon. Ha ajánl egy új ügyfelet, és az vásárol tőlünk, Ön 2%-os visszatérítést kap a nálunk az ajánlott ügyfél által generált nettó árbevételből. Biztosíthatjuk Önt, hogy az elszámolás pontos és megbízható lesz.

Személyre szabott ajánlatok és hűségprogram: Az Ön vállalkozása számára készített egyedi ajánlatokkal segítünk optimalizálni a költségeket és növelni a hatékonyságot. Emellett jövőbeli hűségprogramunk keretében gyűjthet majd pontokat minden vásárlás alkalmával, amelyeket értékes ajándékokra válthat be.

 

Miért érdemes Partnerünknek lenni?

Az Újház Debreceni Út Kft-re bátran támaszkodhat, hiszen Ön megbízható forrást talál az építőanyagokhoz és a hőszigeteléshez kapcsolódó igényeihez. Tapasztalatunk és minőségi termékeink révén biztosítjuk, hogy projektjei magas színvonalon valósuljanak meg.  Segítünk Önnek a hatékony és eredményes munkában, és megbízható partnereként támogatjuk a vállalkozását.

 

Mit kell ehhez tennie?

Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, úgy kérjük jelezze szándékát Nagy Csaba értékesítő kollégánk felé a következő elérhetőségek valamelyikén: +36 70 932 5811, ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu. Ezután a belső szabályzatunknak megfelelően kiértékeljük az Ön cégét és egyeztetünk Önnel az általunk nyújtott hitelkeretről és a fizetési feltételekről.

 

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kezdje el az építőiparban való sikeres együttműködést az Újház Debreceni Út Kft-vel!

 

 

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu