Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Rólunk

                                        

Cégadatok:

Cégnév: újház Debreceni út Kft.

Székhely cím: 2038 Sóskút, Szent Orbán út 1.

Cégjegyzékszám: 13-09-123272

Adószám: 11248600-2-13

Bankszámlaszám: 10918001-00000004-15870001

Telefonszám: +36 42/450-460

 

Rólunk röviden:

Cégünk már 4 évtizede foglakozik építőanyagok értékesítésével. Az 1982-ben alapított Vajda Tüzép Nyíregyháza és a környékbeli településekről érkező Ügyfelek állandó és teljes körű kiszolgálását tartva szem előtt, valamint a folyamatos innovációnak köszönhetően az ország egyik legnagyobb építőanyag forgalmazó szakkereskedésévé fejlődött. 2004-ben új cégnévvel, mint Trend-Pont Kft. Csempe és Építőanyag Szakáruház folytattuk tevékenységünket – ahogy addig is, mint tüzép Nyíregyháza építőanyag piacán. A megnövekedett vásárlói igényeket kielégítendő 2005-ben új telephelyünkre költöztünk, ahol kimondottan az erre célra épült modern és minden igényt kielégítő bemutatóteremmel, valamint óriási raktárkapacitással állunk azóta is kedves Vevőink rendelkezésére.

Új cégnév, új telephely, de elvünk az elmúlt több, mint 3 évtized alatt mit sem változott:

„az elégedett Ügyfél a legfontosabb”.

A tüzép Nyíregyháza egyetlen képviselőjeként 2005-ben csatlakozott Magyarország legnagyobb központi építőanyag beszerzési társulásához, az akkor még újHáz Centrum névre hallgató hálózat csoportjához.

Folyamatosan bővülő és állandóan megújuló akciós építőanyag árukészlettel, különleges egyedi kedvezményekkel, szakképzett kollégákkal, ingyenes szaktanácsadással állunk minden eddigi és jövőbeli Partnereink rendelkezésére, mint a régió vezető építőanyag kereskedése – 2022 augusztusától mindez új néven, mint újház Debreceni út Kft

 

Az újház Zrt. bemutatása

Életünk során minden egyes vásárlás, döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk? Mennyi pénzt szánjunk rá? Hol vásároljunk? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe? Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék hosszú évekre szóló döntés!

Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Tapasztalat, szakértelem és megbízhatóság, e három tulajdonság sikeres kombinációja az alapja annak a dinamikus növekedésnek, mely az újHÁZ Centrum országos építőanyag hálózatát jellemzi. A több mint 80 magyar tulajdonban lévő kereskedés, mely a beszerzési társuláshoz tartozik, minden építkezési és felújítási munkára kiterjedő széles termékválasztékkal várja a vásárlókat. Minőséget, sokoldalú szolgáltatást, megfizethető árakat és személyre szabott megoldásokat kínál.

Több, mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező építőanyag kereskedelmi hálózatunkat, az elmúlt 11 évben egy független szakemberekből álló zsűri a MagyarBrands díjat hatodszorra, a Business Superbrands díjat már hetedik alkalommal ítélte meg számunkra.

          

Reméljük hamarosan köszönhetjük Önt az újház Debreceni út Kft tüzép telepén, ahol közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll!

Látogasson el hozzánk, keressen minket – nálunk minden Önről szól!

 

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811 nagy.csaba@ujhazdebreceniut.hu