Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Fehér polisztirol (EPS) lemezek

Austrotherm AT-H80 EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 15cm

Egységár: 3 625.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

1,5 m2
AUATH8015
Austrotherm
csomag (1 csomag = 1.5 m2)
Összesen: 3 625.- Ft (1.5 m2)

Austrotherm AT-H80 
A kiváló polisztirol hőszigetelő lemez

Az Austrotherm AT-H80 egy kiváló minőségű hőszigetelőanyag, amely hatékonyan biztosítja az épületek hőszigetelését, és ezzel jelentős megtakarítást érhet el a fűtési számlákon. Ez a termék ideális választás azok számára, akik a legjobb minőséget keresik, és akik számára fontos a környezetvédelem.

Az AT-H80 expandált polisztirolhab alkalmas új épületekhez és régi épülethomlokzatok felújításához is. Szinte minden olyan falstruktúrát hőszigetelhetünk vele, amelyet az építési gyakorlatban használnak, például beton, tégla, előregyártott elemekből készült falak és régi vagy új vakolatok (min. Hvh 10). A hőszigetelő rendszer kivitelezésével az épület tartós, időjárásálló bevonatot kap. A vékonyvakolatok dörzsölt vagy kapart felületet biztosítanak, amelyek esztétikus kialakítást tesznek lehetővé.

Az AT-H80 homlokzati hőszigetelő lemezek nem tartalmaznak újrahasznosított anyagokat. Az MSZ 7573 számú szabvány szabályozza alkalmazásukat, de ezek a termékek elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez ajánlottak. A nagy pontosságú termékek nem mutatnak utózsugorodást.

Az alkalmazott bevonatrendszerekkel az épületek falazatának hőátbocsátási tényezője optimalizálható, és a magas értékű szigetelés jelentős megtakarítást eredményez a fűtési költségekben. Az épületek belső klímája kedvezőbb lesz, télen melegebb, nyáron hűvösebb lesz, és az olyan épületfizikai károsodások, mint a páralecsapódás és a penészesedés, megszűnnek.

Az Austrotherm AT-H80 kiváló minőségű hőszigetelőanyag, amely hatékonyan biztosítja az épületek hőszigetelését, és ezzel jelentős megtakarítást érhet el a fűtési számlákon. Ha energiatakarékos és környezetbarát megoldást keres, akkor az Austrotherm AT-H80 a tökéletes választás. Vásárolja meg most a webáruházunkban, és élvezze a megtakarításokat, amelyeket ez a termék nyújt!

 

Felhasználás helye: Homlokzat
Légáteresztés: Nem
Márka: Austrotherm
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 80
Vastagság (cm): 15

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu