Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hőszigetelő lemezek Homlokzati hőszigetelő lemezek Normál EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek Normál EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek 20cm Gyártók szerinti csoportosítás Austrotherm termékek Austrotherm homlokzati hőszigetelő lemezek Austrotherm EPS-80 hőszigetelő lemezek

Austrotherm AT-H80 EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 20cm

Bruttó egységár: 5 950.- Ft / m2

Rendelhető

1 m2
AUATH8020
Austrotherm
Régi és új épületeknél homlokzati külső fal hőszigetelésére, EPS homlokzati hőszigetelő rendszerben történő alkalmazásra.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol
 • Termékosztály: EPS 80
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,040 W/mK
 • Vastagság: 20 cm

Termék tulajdonságok

 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • EPS-80 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező
 • Költséghatékony megoldás

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Austrotherm AT-H80 – A kiváló polisztirol hőszigetelő lemez
Az Austrotherm AT-H80 egy kiváló minőségű hőszigetelőanyag, amely hatékonyan biztosítja az épületek hőszigetelését, és ezzel jelentős megtakarítást érhet el a fűtési számlákon. Ez a termék ideális választás azok számára, akik a legjobb minőséget keresik, és akik számára fontos a környezetvédelem.

Az AT-H80 expandált polisztirolhab alkalmas új épületekhez és régi épülethomlokzatok felújításához is. Szinte minden olyan falstruktúrát hőszigetelhetünk vele, amelyet az építési gyakorlatban használnak, például beton, tégla, előregyártott elemekből készült falak és régi vagy új vakolatok (min. Hvh 10). A hőszigetelő rendszer kivitelezésével az épület tartós, időjárásálló bevonatot kap. A vékonyvakolatok dörzsölt vagy kapart felületet biztosítanak, amelyek esztétikus kialakítást tesznek lehetővé.

Az AT-H80 homlokzati hőszigetelő lemezek nem tartalmaznak újrahasznosított anyagokat. Az MSZ 7573 számú szabvány szabályozza alkalmazásukat, de ezek a termékek elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez ajánlottak. A nagy pontosságú termékek nem mutatnak utózsugorodást.

Az alkalmazott bevonatrendszerekkel az épületek falazatának hőátbocsátási tényezője optimalizálható, és a magas értékű szigetelés jelentős megtakarítást eredményez a fűtési költségekben. Az épületek belső klímája kedvezőbb lesz, télen melegebb, nyáron hűvösebb lesz, és az olyan épületfizikai károsodások, mint a páralecsapódás és a penészesedés, megszűnnek.
Az Austrotherm AT-H80 kiváló minőségű hőszigetelőanyag, amely hatékonyan biztosítja az épületek hőszigetelését, és ezzel jelentős megtakarítást érhet el a fűtési számlákon. Ha energiatakarékos és környezetbarát megoldást keres, akkor az Austrotherm AT-H80 a tökéletes választás. Vásárolja meg most a webáruházunkban, és élvezze a megtakarításokat, amelyeket ez a termék nyújt!


Összesen (bruttó): 5 950.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu