Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Fehér polisztirol (EPS) lemezek

Austrotherm AT-N150 EPS-150 terhelhető hőszigetelő lemez 2cm

Egységár: 870.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

12 m2
AUATN1502
Austrotherm
csomag (1 csomag = 12 m2)
Összesen: 870.- Ft (12 m2)

Austrotherm AT-N150
A kiváló fokozottan terhelhető polisztirol hőszigetelő lemez

Austrotherm AT-N150 egy kiváló minőségű fokozottan terhelhető hőszigetelő lap, amelynek számos felhasználási területe van az építőiparban. Ha olyan hőszigetelő anyagot keres, amely magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, könnyű, tartós és könnyen kezelhető, akkor az Austrotherm AT-N150 a megfelelő választás lehet.

Az AT-N150 anyag nagyobb mechanikai igénybevételnek kitett épületszerkezetekben használható, például járható lapostetők, terasztetők, tetőparkolók, ipari padlók, járműterhelésnek kitett padlók hőszigetelésére, illetve hűtőterek hőszigetelésére is alkalmas. Emellett kaphatók lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is az AT-N150 anyagból.

Az Austrotherm AT-N150 lapok kiváló minőségű polisztirolból készülnek, amely hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelő tulajdonságokat biztosít. Az AT-N150 lapok könnyen kezelhetők és nagyobb méretű felületeket is lehet velük borítani. Ezenkívül a lapok könnyű súlya miatt az építési folyamat gyorsabb és hatékonyabb lehet.

Az AT-N150 lapok magas hőszigetelő képessége miatt segítenek csökkenteni az energiafogyasztást, és így pénzt takarítanak meg a hosszú távú használat során. Emellett az AT-N150 lapok kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkeznek, ami segíthet csökkenteni az épületen belüli zajszintet.

Az Austrotherm AT-N150 lapokat különböző vastagságokban lehet megvásárolni, így könnyen alkalmazkodhatnak az építési tervekhez és a különböző hőszigetelési igényekhez. Az AT-N150 lapokat könnyen telepíthetők, és egyedi méretre is lehet őket vágni.

Összességében, az Austrotherm AT-N150 lapok kiváló minőségű hőszigetelő anyagok, amelyek számos előnnyel rendelkeznek az építőiparban. A magas hőszigetelő képesség, a könnyű súly, a nagyobb méretű felületek könnyű kezelése és a hangszigetelő tulajdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az AT-N150 lapok ideális választás legyenek az épületek hőszigeteléséhez.

 

Felhasználás helye: Lapostető (egyenes rétegrend), Padlás, Padló
Légáteresztés: Nem
Márka: Austrotherm
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 150
Vastagság (cm): 2

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu