Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Formahabosított polisztirol (EPS) lemezek

Austrotherm Expert Fix formahabosított EPS-150 lábazati hőszigetelő lemez 4cm

Egységár: 2 550.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

6 m2
AUEXPF4
Austrotherm
(1 = 6 m2)
Összesen: 2 550.- Ft (6 m2)

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol
 • Termékosztály: EPS 150 
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,034 W/mK
 • Vastagság: 4 cm

Termék tulajdonságok

 • Tartósan magas hőszigetelő érték
 • Elhanyagolható nedvességfelvétel
 • Nagy szilárdság és merevség
 • Mérettartóság
 • Korhadásállóság
 • Kevés hulladékkal, egyszerűen és gyorsan beépíthető.

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Austrotherm Expert Fix – A kiváló formahabosított polisztirol lábazati hőszigetelő lemez
Az Austrotherm Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez az egyik legjobb választás, ha hatékony és tartós hőszigetelést szeretne az épület lábazatánál. Ez a magas minőségű hőszigetelő lemez ideális megoldást kínál az épületek alapzatának hőszigetelésére, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet az energiafogyasztásban.

Az Austrotherm Expert Fix hőszigetelő lemez nagy szilárdságú formahabosított expandált polisztirolból készül. A lemez fokozott felületi bordázottsága miatt kiválóan tapad rá a vakolat és a betonnal is szilárd kötést ad, ezáltal különösen alkalmas hőhidak szigetelésére. A lábazati és fogadószinti felületeken is hatékony homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakítására használható, mivel csekély a vízfelvétele és nagy a nyomószilárdsága. Az Austrotherm Expert Fix lemez egyenes élekkel rendelkezik, és új mérete révén jól illeszkedik az AT-H80 és Grafit (Reflex) homlokzati lemezekhez is.

Az Austrotherm Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez kiváló minőségű polisztirolból készül, amelynek magas hőszigetelő képessége van. Ennek köszönhetően, az Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez lehetővé teszi az épület lábazatánál hatékony hőszigetelést, és így csökkenti az energiafogyasztást. Az Expert Fix lemez erős és tartós, ami azt jelenti, hogy hosszú távú védelmet nyújt a nedvesség és más környezeti hatások ellen, ami biztonságot ad az épületnek.

Az Austrotherm Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez könnyen kezelhető és könnyen telepíthető, ami jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezhet az építési folyamatban. A lábazati hőszigetelő lemez egyedi méretre is vágható, így lehetővé teszi az épület lábazatának egyedi igényeihez való alkalmazkodást.

Az Austrotherm Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez alkalmas mind új építésű, mind régi épületek hőszigetelésére. A hőszigetelő lemez használata nemcsak energiamegtakarítást eredményez, hanem hozzájárul az épület környezetbarátabbá tételéhez is. Emellett az Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez kiválóan alkalmas a zajszigetelésre is, ami növeli az épületben a komfortérzetet.

 

Összefoglalva, az Austrotherm Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez a legjobb választás az épület lábazatának hatékony hőszigeteléséhez. Az Expert Fix lábazati hőszigetelő lemez magas minősége, erős és tartós kialakítása, könnyű kezelhetősége és rugalmassága minden építkezéshez ideális.

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu