Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hőszigetelő lemezek Terhelhető EPS hőszigetelő lemezek EPS-100 terhelhető hőszigetelő lemezek EPS-100 terhelhető hőszigetelő lemezek 3cm Gyártók szerinti csoportosítás Austrotherm termékek Austrotherm terhelhető EPS hőszigetelő lemez

Austrotherm GRAFIT 100 EPS-100 terhelhető hőszigetelő lemez 3cm

Bruttó egységár: 1 595.- Ft / m2

Rendelhető

8 m2
AUATNG1003
Austrotherm
Fokozott hőszigetelő képességű normál terhelésnek igénybe vehető polisztirol keményhab hőszigetelő lemez. 

 

A terméket olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek a termékből.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol GRAFIT adalékkal
 • Termékosztály: EPS 100
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,030 W/mK
 • Vastagság: 3 cm

Termék tulajdonságok

 • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés a normál EPS-hez képest.
 • Terhelhető
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • EPS-100 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Austrotherm Grafit 100 – A kiváló grafit adalékos terhelhető (lépésálló) polisztirol hőszigetelő lemez
Az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő, kiváló minőségű termék, amely hatékony megoldást kínál az épületek hőszigetelésére. Ez a hőszigetelő lemez magas hőszigetelő képessége révén jelentős energiamegtakarítást eredményez, és csökkenti a fűtési költségeket.

Az Austrotherm Grafit 100 olyan szürke színű terhelhető (lépésálló) expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amelynek különleges alapanyaga lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér változat. Az anyag egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az Austrotherm AT-N 100 jelű hőszigetelő lemezzel, de a Austrotherm Grafit 100 alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Az Austrotherm Grafit 100 hőszigetelő lemez a legmodernebb technológiáknak köszönhetően készült. A lemez grafitszemcsékkel van keverve, amelyek nagyobb hőtartalmat biztosítanak. A polisztirol habba kevert grafitszemcsék hatékonyságának növelésével a lemez a legjobb hőszigetelő képességet nyújtja. A magas hőszigetelő képesség jelentős energiamegtakarítást eredményez, és csökkenti a fűtési költségeket.
Az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez tartós és időtálló. Az anyagot olyan kémiai eljárással kezelik, amely növeli a polisztirol hab stabilitását, így a lemez ellenáll a nedvességnek, a penésznek és más környezeti hatásoknak, amelyek hosszú távú védelmet biztosítanak az épületnek.

Az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez könnyen telepíthető és kezelhető. A lemez könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi az egyedi igényekhez való alkalmazkodást. Az anyag könnyen vágó és alakítható, így a telepítési folyamat egyszerűbbé válik, és időt és pénzt takarít meg.

Összefoglalva, az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez kiváló választás az épületek hőszigetelésére. A magas minősége, hőszigetelő képessége és tartóssága miatt ideális választás mind az új építésű, mind a felújított épületekhez. Ha tartós és energiatakarékos hőszigetelést szeretne, az Austrotherm Grafit 100 hőszigetelő lemeze a legjobb választás. A termék segítségével csökkentheti az energiafelhasználást és megtakaríthatja a fűtési költségeket.


Összesen (bruttó): 1 595.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu