Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Grafitos polisztirol (EPS) lemezek

Austrotherm AT-N100 Grafit EPS-100 lépésálló hőszigetelő lemez 5cm

Egységár: 2 175.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

5 m2
AUATNG1005
Austrotherm
csomag (1 csomag = 5 m2)
Összesen: 2 175.- Ft (5 m2)

Austrotherm Grafit 100
A kiváló grafit adalékos terhelhető (lépésálló) polisztirol hőszigetelő lemez

Az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő, kiváló minőségű termék, amely hatékony megoldást kínál az épületek hőszigetelésére. Ez a hőszigetelő lemez magas hőszigetelő képessége révén jelentős energiamegtakarítást eredményez, és csökkenti a fűtési költségeket.

Az Austrotherm Grafit 100 olyan szürke színű terhelhető (lépésálló) expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amelynek különleges alapanyaga lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér változat. Az anyag egyéb műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az Austrotherm AT-N 100 jelű hőszigetelő lemezzel, de a Austrotherm Grafit 100 alkalmazásával hatékonyabb hőszigetelés érhető el.

Az Austrotherm Grafit 100 hőszigetelő lemez a legmodernebb technológiáknak köszönhetően készült. A lemez grafitszemcsékkel van keverve, amelyek nagyobb hőtartalmat biztosítanak. A polisztirol habba kevert grafitszemcsék hatékonyságának növelésével a lemez a legjobb hőszigetelő képességet nyújtja. A magas hőszigetelő képesség jelentős energiamegtakarítást eredményez, és csökkenti a fűtési költségeket.

Az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez tartós és időtálló. Az anyagot olyan kémiai eljárással kezelik, amely növeli a polisztirol hab stabilitását, így a lemez ellenáll a nedvességnek, a penésznek és más környezeti hatásoknak, amelyek hosszú távú védelmet biztosítanak az épületnek.

Az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez könnyen telepíthető és kezelhető. A lemez könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi az egyedi igényekhez való alkalmazkodást. Az anyag könnyen vágó és alakítható, így a telepítési folyamat egyszerűbbé válik, és időt és pénzt takarít meg.

Összefoglalva, az Austrotherm Grafit 100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez kiváló választás az épületek hőszigetelésére. A magas minősége, hőszigetelő képessége és tartóssága miatt ideális választás mind az új építésű, mind a felújított épületekhez. Ha tartós és energiatakarékos hőszigetelést szeretne, az Austrotherm Grafit 100 hőszigetelő lemeze a legjobb választás. A termék segítségével csökkentheti az energiafelhasználást és megtakaríthatja a fűtési költségeket.

 

Felhasználás helye: Lapostető (egyenes rétegrend), Padlás, Padló
Légáteresztés: Nem
Márka: Austrotherm
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 100
Reflexiós bevonat: Nem
Vastagság (cm): 5

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu