Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hőszigetelő lemezek Homlokzati hőszigetelő lemezek Grafitos EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek Grafitos EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek 12cm Gyártók szerinti csoportosítás Austrotherm termékek Austrotherm homlokzati hőszigetelő lemezek Austrotherm EPS-80 grafitos hőszigetelő lemezek

Austrotherm Grafit 80 EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 12cm

Bruttó egységár: 4 550.- Ft / m2

Rendelhető

2 m2
AUGRAF12
Austrotherm
Régi és új épületeknél homlokzati külső fal hőszigetelésére, EPS homlokzati hőszigetelő rendszerben történő alkalmazásra.

 

A grafitos megoldás esetében a különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol grafit őrleménnyel
 • Termékosztály: EPS 80
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,032 W/mK
 • Vastagság: 12 cm

Termék tulajdonságok

 • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés a normál EPS-hez képest.
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • Szürke színű, grafitos EPS-80 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező
 • Költséghatékony megoldás

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Austrotherm Grafit 80 – A kiváló grafit adalékos polisztirol hőszigetelő lemez
Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez az egyik legjobb választás, ha nagy hatékonyságú és tartós hőszigetelést szeretne az épületébe. Ez a magas minőségű hőszigetelő lemez kiváló megoldást kínál a fűtési költségek csökkentésére, valamint az energiahatékonyság növelésére.

Az Austrotherm Grafit 80 egy szürke színű, expandált polisztirolból készült hőszigetelő lemez, amelynek hővezetési tényezője lényegesen alacsonyabb, mint a fehér színű változaté. A termék keményhabos polisztirol, amely homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben használható. Az AU Austrotherm Grafit 80 használatával hatékonyabb hőszigetelés érhető el. Az anyagot hosszú ideig nem szabad közvetlen napsugárzásnak kitenni. A felület túlzott felmelegedésének elkerülése érdekében állványhálót kell használni vagy az Austrotherm Grafit 80 termékeket kell alkalmazni. Üvegezett szerkezetek közelében az anyag mielőbbi takarása fontos.

Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez a polisztirol hőszigetelő lemezhez képest nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik a grafit adaléknak köszönhetően, melynek köszönhetően rendkívül hatékony és energiatakarékos megoldást biztosít. A lemez az épület bármely falán vagy nem terhelhető padlóján használható, és ideális választás mind új építésű, mind felújított épületek esetében.

Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez magas minősége garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az anyagot olyan kémiai eljárással kezelik, amelynek eredményeképpen a polisztirol habba grafitszemcséket kevernek, ami javítja a hőszigetelő képességet. Emellett a lemez ellenáll a nedvességnek, a penésznek és más környezeti hatásoknak, amelyek hosszú távú védelmet biztosítanak az épületnek.
Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez könnyen telepíthető és kezelhető. A lemez könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi az egyedi igényekhez való alkalmazkodást. A Grafit 80 hőszigetelő lemez magas rugalmassága miatt a fűtési költségek jelentős megtakarítását eredményezi, és hosszú távon csökkenti az energiafogyasztást.

Összefoglalva, az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez egy nagyon hatékony és tartós megoldás az épületek hőszigetelésére. A magas minősége, hőszigetelő képessége és rugalmassága miatt ideális választás mind az új építésű, mind a felújított épületekhez. Ha tartós és energiatakarékos hőszigetelést szeretne, az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez a legjobb választás az Ön számára.

Összesen (bruttó): 4 550.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu