Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Grafitos polisztirol (EPS) lemezek

Austrotherm Grafit 80 EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 3cm

Egységár: 990.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

8 m2
AUGRAF3
Austrotherm
csomag (1 csomag = 8 m2)
Összesen: 990.- Ft (8 m2)

Austrotherm Grafit 80 
A kiváló grafit adalékos polisztirol hőszigetelő lemez

Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez az egyik legjobb választás, ha nagy hatékonyságú és tartós hőszigetelést szeretne az épületébe. Ez a magas minőségű hőszigetelő lemez kiváló megoldást kínál a fűtési költségek csökkentésére, valamint az energiahatékonyság növelésére.

Az Austrotherm Grafit 80 egy szürke színű, expandált polisztirolból készült hőszigetelő lemez, amelynek hővezetési tényezője lényegesen alacsonyabb, mint a fehér színű változaté. A termék keményhabos polisztirol, amely homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben használható. Az AU Austrotherm Grafit 80 használatával hatékonyabb hőszigetelés érhető el. Az anyagot hosszú ideig nem szabad közvetlen napsugárzásnak kitenni. A felület túlzott felmelegedésének elkerülése érdekében állványhálót kell használni vagy az Austrotherm Grafit 80 termékeket kell alkalmazni. Üvegezett szerkezetek közelében az anyag mielőbbi takarása fontos.

Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez a polisztirol hőszigetelő lemezhez képest nagyobb hőszigetelő képességgel rendelkezik a grafit adaléknak köszönhetően, melynek köszönhetően rendkívül hatékony és energiatakarékos megoldást biztosít. A lemez az épület bármely falán vagy nem terhelhető padlóján használható, és ideális választás mind új építésű, mind felújított épületek esetében.

Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez magas minősége garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az anyagot olyan kémiai eljárással kezelik, amelynek eredményeképpen a polisztirol habba grafitszemcséket kevernek, ami javítja a hőszigetelő képességet. Emellett a lemez ellenáll a nedvességnek, a penésznek és más környezeti hatásoknak, amelyek hosszú távú védelmet biztosítanak az épületnek.

Az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez könnyen telepíthető és kezelhető. A lemez könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi az egyedi igényekhez való alkalmazkodást. A Grafit 80 hőszigetelő lemez magas rugalmassága miatt a fűtési költségek jelentős megtakarítását eredményezi, és hosszú távon csökkenti az energiafogyasztást.

Összefoglalva, az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez egy nagyon hatékony és tartós megoldás az épületek hőszigetelésére. A magas minősége, hőszigetelő képessége és rugalmassága miatt ideális választás mind az új építésű, mind a felújított épületekhez. Ha tartós és energiatakarékos hőszigetelést szeretne, az Austrotherm Grafit 80 hőszigetelő lemez a legjobb választás az Ön számára.

 

 

Felhasználás helye: Homlokzat
Légáteresztés: Nem
Márka: Austrotherm
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 80
Reflexiós bevonat: Nem
Vastagság (cm): 3

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu