Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hőszigetelő lemezek Homlokzati hőszigetelő lemezek Grafitos EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek Grafitos EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek 15cm Gyártók szerinti csoportosítás Austrotherm termékek Austrotherm homlokzati hőszigetelő lemezek Austrotherm EPS-80 grafitos hőszigetelő lemezek

Austrotherm Grafit Reflex EPS-80 védőréteges homlokzati hőszigetelő lemez 15cm

Bruttó egységár: 5 695.- Ft / m2

Rendelhető

1,5 m2
AUGR15
Austrotherm
Régi és új épületeknél homlokzati külső fal hőszigetelésére, EPS homlokzati hőszigetelő rendszerben történő alkalmazásra.

 

A grafitos megoldás esetében a különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez. A táblák festetlen lapját kell ragasztóval bekenni, így a világos felület vissza tudja verni a napsugarakat. A festék bevonat meggátolja, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol grafit őrleménnyel
 • Termékosztály: EPS 80
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,032 W/mK
 • Vastagság: 15 cm

Termék tulajdonságok

 • Fényvisszaverő réteggel
 • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés a normál EPS-hez képest.
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • Szürke színű, grafitos EPS-80 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező
 • Költséghatékony megoldás

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Austrotherm Grafit Reflex – A kiváló grafit adalékos polisztirol hőszigetelő lemez reflexiós technológiával
Az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez egy kiváló minőségű termék, amely hatékony megoldást kínál az épületek hőszigetelésére. Ez a hőszigetelő lemez magas minősége és hatékonysága révén jelentős energiamegtakarítást eredményez, és csökkenti a fűtési költségeket.

Az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez egy speciális, egyedülálló technológiának köszönhetően készült. A lemezbe épített réteg, amely reflexiós fóliával van ellátva, nagyobb hőtartalmat és kiváló hővisszaverő képességet biztosít. Az Austrotherm Grafit Reflex egyik oldala rózsaszín festékkel bevont grafit adalékanyag típusú expandált polisztirol hőszigetelő lemez. A Austrotherm Grafit Reflex alacsony hővezetési tényezője miatt hatékonyabb hőszigetelést biztosít, mint a fehér homlokzati szigetelő lemezek. A felületi festék bevonat megakadályozza, hogy erős napsütésben a felület túlzottan felmelegedjen.

A lapokat ragasztóval kell kenni a festetlen oldalon, így a világos felület visszaveri a nap sugarait. A GRAFIT REFLEX® műszaki paraméterei és alkalmazási területei megegyeznek az AT-H80 és a GRAFIT® homlokzati hőszigetelő lemezekével. Üvegezett szerkezetek környezetében a hőszigetelő anyag mielőbbi takarására ügyelni kell.

 

Az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez kiváló minősége és tartóssága garantált. Az anyagot olyan kémiai eljárással kezelik, amelynek eredményeképpen a polisztirol habba grafitszemcséket kevernek, ami javítja a hőszigetelő képességet. Emellett a lemez ellenáll a nedvességnek, a penésznek és más környezeti hatásoknak, amelyek hosszú távú védelmet biztosítanak az épületnek.

Az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez könnyen telepíthető és kezelhető. A lemez könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi az egyedi igényekhez való alkalmazkodást. Az anyag könnyen vágó és alakítható, így a telepítési folyamat egyszerűbbé válik, és időt és pénzt takarít meg.

Összefoglalva, az Austrotherm Grafit Reflex hőszigetelő lemez kiváló választás az épületek hőszigetelésére. A reflexiós fóliával ellátott réteg jelentős energiamegtakarítást eredményez, és csökkenti a fűtési költségeket. A magas minősége, hőszigetelő képessége és rugalmassága miatt ideális választás mind az új építésű, mind a felújított épületekhez.


Összesen (bruttó): 5 695.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu