Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Extrudált polisztirol (XPS) lemezek

Austrotherm XPS TOP P GK XPS-300 hőszigetelő lemez 8cm

Egységár: 4 375.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

3,75 m2
AUTOPP/080
Austrotherm
csomag (1 csomag = 3.75 m2)
Összesen: 4 375.- Ft (3.75 m2)

Austrotherm XPS TOP P GH 
A kiváló XPS lábazati hőszigetelő lemez

Az Austrotherm XPS TOP P GK egy magas minőségű hőszigetelő lap, amelyet a legújabb technológiával gyártanak. Az Austrotherm XPS TOP P GK egy rózsaszínű extrudált polisztirol hab, amely zárt cellaszerkezetű anyagból készül. Az anyag vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, így kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, amely tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az extrudált hab nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik az épületek élettartama alatt. Az Austrotherm XPS TOP P GK termékek széndioxid gáz habosításúak, ezért nem tartalmaznak FCKW-t és HFCKW-t, amelyek halogénezett és részben halogénezett szénhidrogéneket, freonokat jelentenek. Az Austrotherm XPS TOP P GK homlokzati hőszigetelő rendszerek lábazatának kialakítására alkalmazható, és az érdesített felület a ragasztóanyag fokozott tapadását teszi lehetővé.

Az Austrotherm XPS TOP P GK hőszigetelő lap rendkívül könnyű, így könnyen kezelhető és telepíthető. Emellett a termék kiváló hőszigetelő képessége miatt jelentősen csökkenti a fűtési költségeket, és hozzájárul a környezetvédelmi célok eléréséhez.

Az Austrotherm XPS TOP P GK hőszigetelő lap a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelel, és számos tesztet elvégeztek annak biztosítására, hogy tartós és hatékony megoldást nyújtson a hőszigetelésre.

Ha Ön is az energiahatékonyság és a környezetvédelem híve, akkor az Austrotherm XPS TOP P GK hőszigetelő lap tökéletes választás lehet az épületének hőszigetelésére. Rendeljen most a webshopunkból, és élvezze a kényelmes és gazdaságos fűtést!

 

Élképzés: Egyenes
Felhasználás helye: Lábazat, Hőhidak szigetelése
Felület: Érdesített
Márka: Austrotherm
Méret (sz. x h.): 60 x 125cm
Nyomófeszültség (kPa): 300
Vastagság (cm): 8

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu