Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Grafitos polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Extrapor Grafit EPS-100 lépésálló hőszigetelő lemez 25cm

Egységár: 9 350.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

1 m2
BAEPS10025G
Bachl
csomag (1 csomag = 1 m2)
Összesen: 9 350.- Ft (1 m2)

Bachl Extrapor EPS-100
– A kiváló polisztirol terhelhető hőszigetelő lemez grafit adalékkal

 

Ha olyan terhelehető hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű és hatékony, akkor a Bachl Extrapor EPS-100 grafit adalékanyagos terhelehető hőszigetelő lemeze tökéletes választás lehet Önnek. Ez a lemez magas minőségű, újrahasznosított anyagokból készül, amelyek segítségével hatékonyan csökkentheti a hőveszteséget és javíthatja az épület hőszigetelését.

Az EPS-100 grafit adalékanyagos terhelehető hőszigetelő lemez kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és javítja az épület hőszigetelését. A grafit adalékanyagok hozzáadása fokozza a hőtartó képességet és csökkenti a hővezetést, így még hatékonyabbá teszi az EPS-100 lemezt.

A Bachl Extrapor EPS-100 lemez rendkívül erős és tartós, így ideális választás lehet olyan épületek számára, amelyek magas terhelésnek vannak kitéve, például járdák, parkolók, teraszok vagy tetőteraszok esetében. A lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a terhelehető hőszigetelési munkálatokat.

Az EPS-100 lemez természetbarát és újrahasznosított anyagokból készül, így nemcsak hatékonyan segít az energia megtakarításában, hanem környezetbarát is. Emellett az EPS-100 lemez hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon biztosítja a hatékony hőszigetelést.

Összességében, ha olyan terhelehető hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű, hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát, akkor a Bachl Extrapor EPS-100 grafit adalékanyagos terhelehető hőszigetelő lemeze ideális választás lehet Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről, és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.

 

 

Felhasználás helye: Lapostető (egyenes rétegrend), Padlás, Padló
Légáteresztés: Nem
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 100
Reflexiós bevonat: Nem
Vastagság (cm): 25

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu