Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Grafitos polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Extrapor Grafit EPS-150 terhelhető hőszigetelő lemez 3cm

Jelenleg nem elérhető

8 m2
BAEPS1503G
Bachl

A termék jelenleg árazás alatt van, vagy nem elérhető. Kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Bachl Extrapor EPS-150 
– A kiváló polisztirol fokozottan terhelhető hőszigetelő lemez grafit adalékkal

A Bachl Extrapor EPS-150 grafit adalékanyagos fokozottan terhelehető hőszigetelő lemeze a tökéletes választás lehet Önnek, ha olyan magas minőségű hőszigetelő lemezt keres, amely hatékonyan védi az épületet a hőveszteségtől és a külső hatásoktól.

Az EPS-150 grafit adalékanyagos fokozottan terhelehető hőszigetelő lemez magas minőségű, újrahasznosított anyagokból készül, amelyek hozzájárulnak a környezetvédelemhez. A grafit adalékanyagok hozzáadása fokozza a hőtartó képességet és csökkenti a hővezetést, így még hatékonyabbá teszi az EPS-150 lemezt.

A Bachl Extrapor EPS-150 lemez rendkívül erős és tartós, így ideális választás lehet olyan épületek számára, amelyek nagy terhelésnek vannak kitéve, például teraszok, csarnokok (ipari épületek), vagy tetőteraszok esetében. A lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a hőszigetelési munkálatokat.

A Bachl Extrapor EPS-150 lemez ideális választás lehet olyan épületek számára, amelyek hosszú távra terveznek. A lemez hosszú élettartammal rendelkezik, és a magas minőségének köszönhetően biztosítja a hatékony hőszigetelést hosszú időn keresztül.

Összefoglalva, ha olyan fokozottan terhelhető hőszigetelő lemezt keres, amely hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát, akkor a Bachl Extrapor EPS-150 grafit adalékanyagos fokozottan terhelhető hőszigetelő lemeze a tökéletes választás lehet Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről, és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.

 

Felhasználás helye: Lapostető (egyenes rétegrend), Padlás, Padló
Légáteresztés: Nem
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 150
Reflexiós bevonat: Nem
Vastagság (cm): 3

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu