Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hőszigetelő lemezek Homlokzati hőszigetelő lemezek Grafitos EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek Grafitos EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemezek 3cm Gyártók szerinti csoportosítás Bachl termékek Bachl homlokzati hőszigetelő lemezek Bachl Grafit EPS-80 hőszigetelő lemezek

Bachl Extrapor Grafit EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 3cm

Bruttó egységár: 1 050.- Ft / m2

Rendelhető

8 m2
BAEPS80G3
Bachl

Régi és új épületeknél homlokzati külső fal hőszigetelésére, EPS homlokzati hőszigetelő rendszerben történő alkalmazásra.

A grafitos megoldás esetében a különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol grafit őrleménnyel
 • Termékosztály: EPS 80
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,031 W/mK
 • Vastagság: 3 cm

Termék tulajdonságok

 • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés a normál EPS-hez képest.
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • Szürke színű, grafitos EPS-80 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező
 • Költséghatékony megoldás

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Bachl Extrapor EPS-80 – A kiváló polisztirol homlokzati hőszigetelő lemez grafit adalékkal
Ha olyan homlokzati hőszigetelő lemezt keres, amely kiemelkedő minőségű és hatékony, akkor a Bachl Extrapor EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemeze tökéletes választás lehet Önnek. Ez a lemez magas minőségű anyagokból készül, amelyek segítségével csökkentheti a hőveszteséget és csökkentheti a fűtési költségeket.
Az EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemez kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és javítja az épület hőszigetelését. Emellett a grafit adalékanyagok hozzáadása fokozza a hőtartó képességet és csökkenti a hővezetést, így még hatékonyabbá teszi az EPS-80 lemezt.
A Bachl Extrapor EPS-80 lemez kiválóan alkalmas homlokzati hőszigetelésre, mivel könnyű, de ugyanakkor rendkívül erős és tartós. A lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a homlokzati hőszigetelési munkálatokat.
Az EPS-80 lemez természetbarát és újrahasznosított anyagokból készül, így nemcsak hatékonyan segít az energia megtakarításában, hanem környezetbarát is. Emellett az EPS-80 lemez hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon biztosítja a hatékony hőszigetelést.
Összességében, ha olyan homlokzati hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű, hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát, akkor a Bachl Extrapor EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemeze ideális választás lehet Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről, és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.


Összesen (bruttó): 1 050.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu