Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Grafitos polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Extrapor Grafit EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 5cm

Egységár: 1 650.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

5 m2
BAEPS80G5
Bachl
csomag (1 csomag = 5 m2)
Összesen: 1 650.- Ft (5 m2)

Bachl Extrapor EPS-80
– A kiváló polisztirol homlokzati hőszigetelő lemez grafit adalékkal

Ha olyan homlokzati hőszigetelő lemezt keres, amely kiemelkedő minőségű és hatékony, akkor a Bachl Extrapor EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemeze tökéletes választás lehet Önnek. Ez a lemez magas minőségű anyagokból készül, amelyek segítségével csökkentheti a hőveszteséget és csökkentheti a fűtési költségeket.

Az EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemez kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és javítja az épület hőszigetelését. Emellett a grafit adalékanyagok hozzáadása fokozza a hőtartó képességet és csökkenti a hővezetést, így még hatékonyabbá teszi az EPS-80 lemezt.

A Bachl Extrapor EPS-80 lemez kiválóan alkalmas homlokzati hőszigetelésre, mivel könnyű, de ugyanakkor rendkívül erős és tartós. A lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a homlokzati hőszigetelési munkálatokat.

Az EPS-80 lemez természetbarát és újrahasznosított anyagokból készül, így nemcsak hatékonyan segít az energia megtakarításában, hanem környezetbarát is. Emellett az EPS-80 lemez hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon biztosítja a hatékony hőszigetelést.

Összességében, ha olyan homlokzati hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű, hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát, akkor a Bachl Extrapor EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemeze ideális választás lehet Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről, és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.

 

Felhasználás helye: Homlokzat
Légáteresztés: Nem
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 80
Reflexiós bevonat: Nem
Vastagság (cm): 5

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu