Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Grafitos polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Extrapor Grafit *Reflex EPS-80 homlokzati hőszigetelő lemez 30cm

Egységár: 10 290.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

0,5 m2
BAEPS80G30
Bachl
(1 = 0.5 m2)
Összesen: 10 290.- Ft (0.5 m2)

*A termék alap esetben egy normál grafitos hőszigetelő lemez, amihez

2023.03.01. – 2023.06.30. és 2023.09.01. – 2023.11.30. időszak közötti vásárlás esetén

alapozót adunk ajándékba, ami felhordás után reflexiós védőréteggel látja el a hőszigetelő lemezt.

Az  világos színű alapozót a hőszigetelő lemez felhelyezése után fel kell hordani annak felületére, ami a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt a hőszigetelés számára.

A grafitos polisztirol lapokat sötét színük miatt fokozottan védeni kell a közvetlen napsugárzás okozta felmelegedés káros hatásaitól. Az erős napsugárzás az anyag felső oldali felmelegedéséhez, ezáltal akár deformálódáshoz is vezethet. A fentiek elkerülése végett javasolt az anyag hősugárzástól védett tárolása, a kivitelezés során fényvédő hálóval történő védelme, a felhelyezést követően pedig a lapok felületére felhordott világos alapozófesték használata, mely a kivitelezés következő fázisáig védelmet nyújt a hőszigetelés számára.

Régi és új épületeknél homlokzati külső fal hőszigetelésére, EPS homlokzati hőszigetelő rendszerben történő alkalmazásra.

A grafitos megoldás esetében a különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér homlokzatszigetelő lemez.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol grafit őrleménnyel
 • Termékosztály: EPS 80
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,031 W/mK
 • Vastagság: 30 cm

Termék tulajdonságok

 • 23%-kal hatékonyabb hőszigetelés a normál EPS-hez képest.
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • Szürke színű, grafitos EPS-80 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező
 • Költséghatékony megoldás

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Bachl Extrapor EPS-80 – A kiváló polisztirol homlokzati hőszigetelő lemez grafit adalékkal
Ha olyan homlokzati hőszigetelő lemezt keres, amely kiemelkedő minőségű és hatékony, akkor a Bachl Extrapor EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemeze tökéletes választás lehet Önnek. Ez a lemez magas minőségű anyagokból készül, amelyek segítségével csökkentheti a hőveszteséget és csökkentheti a fűtési költségeket.
Az EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemez kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és javítja az épület hőszigetelését. Emellett a grafit adalékanyagok hozzáadása fokozza a hőtartó képességet és csökkenti a hővezetést, így még hatékonyabbá teszi az EPS-80 lemezt.
A Bachl Extrapor EPS-80 lemez kiválóan alkalmas homlokzati hőszigetelésre, mivel könnyű, de ugyanakkor rendkívül erős és tartós. A lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így gyorsan és hatékonyan végezheti el a homlokzati hőszigetelési munkálatokat.
Az EPS-80 lemez természetbarát és újrahasznosított anyagokból készül, így nemcsak hatékonyan segít az energia megtakarításában, hanem környezetbarát is. Emellett az EPS-80 lemez hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon biztosítja a hatékony hőszigetelést.
Összességében, ha olyan homlokzati hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű, hatékony, könnyen kezelhető és környezetbarát, akkor a Bachl Extrapor EPS-80 grafit adalékanyagos homlokzati hőszigetelő lemeze ideális választás lehet Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről, és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu