Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Formahabosított polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Extrapor Sockel formahabosított EPS-150 hőszigetelő lemez 5cm

Egységár: 2 425.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

5 m2
BASOCKEL05
Bachl
csomag (1 csomag = 5 m2)
Összesen: 2 425.- Ft (5 m2)

Bachl Extrapor Sockel G 
– A kiváló formahabosított EPS hőszigetelésre

A Bachl Extrapor Sockel G formahabosított hőszigetelő lemez kiváló megoldást kínál a modern épületek lábazati hőszigetelésére. Az expandált polisztirolhab (EPS) anyagból készült lemez rendkívül szilárd és stabil, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Ez a termék ideális megoldás a hőhidak kiküszöbölésére, és hozzájárul az épület energetikai hatékonyságának javításához. A Bachl Extrapor Sockel G formahabosított hőszigetelő lemez kiválóan alkalmazkodik a lábazati felületekhez, és könnyen kezelhető. A termék rendkívül könnyű, így a felhelyezése egyszerű és gyors.

A Bachl Extrapor Sockel G formahabosított hőszigetelő lemez a külső oldalon felhasználható, így kiválóan alkalmas mind az új épületek, mind pedig a felújítások során történő felhasználásra. Az anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így hatékonyan csökkenti az épület hőveszteségét és javítja az épület energetikai hatékonyságát.

A Bachl Extrapor Sockel G formahabosított hőszigetelő lemez nagyon alacsony hővezetési tényezővel rendelkezik, és megfelel az európai szabványoknak, így nagy megbízhatóságot nyújt az építőipar szakemberei számára.

Ha a Bachl Extrapor Sockel G formahabosított hőszigetelő lemezt választja, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű és hosszú élettartamú terméket kap. Az épület hőszigetelése hatékonyabbá válik, és ezáltal jelentős megtakarítást érhet el az energiafogyasztás terén.

 

Felhasználás helye: Lábazat, Hőhidak szigetelése
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Vastagság (cm): 5

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu