Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Fehér polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Nikecell EPS-100 lépésálló hőszigetelő lemez 3cm

Egységár: 820.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

8 m2
BEPS1003
Bachl
csomag (1 csomag = 8 m2)
Összesen: 820.- Ft (8 m2)

Bachl Nikecell EPS-100 
– A kiváló polisztirol terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez

A Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez az építőiparban kiváló választás lehet, ha olyan terméket keres, amely magas minőségi színvonalat és kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokat kínál.

A Bachl cég által gyártott Nikecell EPS-100 lemez speciális anyagból készül, amely habosított polisztirolból (EPS) áll. Ez a magas minőségű anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul az épület energiatakarékosságához és fenntarthatóságához.

Ezenkívül a Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az építési folyamatot. A lemez lépésálló, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas padlók hőszigetelésére, tetőtér-beépítésre és álmennyezetekhez is. A lépésálló tulajdonság biztosítja, hogy az építőanyag ellenálljon a súlyos terheléseknek, és kiválóan alkalmas padlók hőszigetelésére is.

A Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így időt és pénzt takarít meg az építőiparban dolgozók számára. Az anyag tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, valamint a gombák és a rovarok ellen is.

A Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez széles körben alkalmazható az építőiparban, különösen a tetőtér-beépítés, padló- és álmennyezet hőszigetelés, valamint a falak és födémek szigetelése területeken. Ez a kiváló minőségű építőanyag biztosítja az optimális hőszigetelési tulajdonságokat az épületének.

Ha magas minőségi színvonalú, terhelhető és könnyen telepíthető hőszigetelő anyagra van szüksége, akkor a Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez az Ön számára készült.

 

Felhasználás helye: Lapostető (egyenes rétegrend), Padlás, Padló
Légáteresztés: Nem
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 100
Vastagság (cm): 3

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu