Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Fehér polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető hőszigetelő lemez 30cm

Egységár: 9 595.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

0,5 m2
BEPS10030
Bachl
(1 = 0.5 m2)
Összesen: 9 595.- Ft (0.5 m2)

A terméket olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben mechanikai igénybevétel lép fel, így például lapostetők, padlók hőszigetelése, födémek, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek a termékből.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol
 • Termékosztály: EPS 100
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,035 W/mK
 • Vastagság: 30 cm

Termék tulajdonságok

 • Terhelhető
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • EPS-100 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Bachl Nikecell EPS-100 – A kiváló polisztirol terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez
A Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez az építőiparban kiváló választás lehet, ha olyan terméket keres, amely magas minőségi színvonalat és kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokat kínál.
A Bachl cég által gyártott Nikecell EPS-100 lemez speciális anyagból készül, amely habosított polisztirolból (EPS) áll. Ez a magas minőségű anyag kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így hozzájárul az épület energiatakarékosságához és fenntarthatóságához.
Ezenkívül a Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik az építési folyamatot. A lemez lépésálló, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmas padlók hőszigetelésére, tetőtér-beépítésre és álmennyezetekhez is. A lépésálló tulajdonság biztosítja, hogy az építőanyag ellenálljon a súlyos terheléseknek, és kiválóan alkalmas padlók hőszigetelésére is.
A Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így időt és pénzt takarít meg az építőiparban dolgozók számára. Az anyag tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak, valamint a gombák és a rovarok ellen is.
A Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez széles körben alkalmazható az építőiparban, különösen a tetőtér-beépítés, padló- és álmennyezet hőszigetelés, valamint a falak és födémek szigetelése területeken. Ez a kiváló minőségű építőanyag biztosítja az optimális hőszigetelési tulajdonságokat az épületének.
Ha magas minőségi színvonalú, terhelhető és könnyen telepíthető hőszigetelő anyagra van szüksége, akkor a Bachl Nikecell EPS-100 terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez az Ön számára készült.

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu