Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Fehér polisztirol (EPS) lemezek

Bachl Nikecell EPS-200 fokozottan terhelhető hőszigetelő lemez 3cm

Egységár: 1 495.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

8 m2
BEPS2003
Bachl
csomag (1 csomag = 8 m2)
Összesen: 1 495.- Ft (8 m2)

Bachl Nikecell EPS-200 
– A ki
váló polisztirol rendkívül terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez

Ha megbízható, tartós és hatékony hőszigetelő lemezt keres, akkor a Bachl Nikecell EPS-200 rendkívül terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez az Ön számára ideális választás. Ez a magas minőségű hőszigetelő lemez kiválóan alkalmas otthona vagy vállalkozása hőszigetelésére, így csökkentheti fűtési és hűtési költségeit.

Az EPS-200 lemez kiváló minőségű Nikecell anyagból készül, amely rendkívül tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a lemez hosszú élettartamú és rendkívül terhelhető, így ideális választás padlók, raktárak, járdák és egyéb nagy terhelést jelentő felületek hőszigetelésére.

Az EPS-200 lemez magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, amely segít megőrizni otthona vagy vállalkozása hőmérsékletét, csökkenti a hőveszteséget és így a fűtési és hűtési költségeket is. Emellett az EPS-200 lemez könnyű súlyú és egyszerűen kezelhető, így a telepítése gyors és hatékony.

Az EPS-200 lemez természetbarát, újrahasznosított anyagokból készül, így nemcsak hatékonyan segít az energia megtakarításában, hanem környezetbarát is.

Összességében, ha olyan hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű, tartós, hatékony és környezetbarát, akkor a Bachl Nikecell EPS-200 rendkívül terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez tökéletes választás Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.

 

Felhasználás helye: Lapostető (egyenes rétegrend), Padlás, Padló
Légáteresztés: Nem
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 50 x 100cm
Nyomófeszültség (kPa): 200
Vastagság (cm): 3

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu