Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hőszigetelő lemezek Terhelhető EPS hőszigetelő lemezek EPS-200 rendkívül terhelhető hőszigetelő lemezek EPS-200 rendkívül terhelhető hőszigetelő lemezek 25cm Gyártók szerinti csoportosítás Bachl termékek Bachl Terhelhető EPS hőszigetelő lemezek

Bachl Nikecell EPS-200 rendkívül terhelhető hőszigetelő lemez 25cm

Bruttó egységár: 11 790.- Ft / m2

Rendelhető

1 m2
BEPS20025
Bachl

A terméket olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemben nagyobb mechanikai igénybevétel lép fel, így például járható lapostetők, terasztetők, tetőparkolók, ipari padlók, járműterhelésnek kitett padlók hőszigetelése, hűtőterek hőszigetelésére alkalmazható. Lejtésképző és lejtéskorrekciós hőszigetelő elemek is készülnek a termékből.

Műszaki adatok

 • Anyagösszetétel: Expandált polisztirol
 • Termékosztály: EPS 200
 • Táblaméret: 50 x 100 cm-es lapok
 • Hővezetési tényező (λ): 0,035 W/mK
 • Vastagság: 25 cm

Termék tulajdonságok

 • Nagy terhelhetőség
 • Kiváló hőszigetelő képesség
 • EPS-200 polisztirol
 • Nedvességre nem érzékeny
 • Ökológiailag kedvező

Értékesítési adatok

 • A terméket bálában értékesítjük
 • A terméket tárolás és szállítás során a közvetlen napsütéstől védeni kell

Bachl Nikecell EPS-200 – A kiváló polisztirol rendkívül terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez
Ha megbízható, tartós és hatékony hőszigetelő lemezt keres, akkor a Bachl Nikecell EPS-200 rendkívül terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez az Ön számára ideális választás. Ez a magas minőségű hőszigetelő lemez kiválóan alkalmas otthona vagy vállalkozása hőszigetelésére, így csökkentheti fűtési és hűtési költségeit.
Az EPS-200 lemez kiváló minőségű Nikecell anyagból készül, amely rendkívül tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a lemez hosszú élettartamú és rendkívül terhelhető, így ideális választás padlók, raktárak, járdák és egyéb nagy terhelést jelentő felületek hőszigetelésére.
Az EPS-200 lemez magas hőszigetelő képességgel rendelkezik, amely segít megőrizni otthona vagy vállalkozása hőmérsékletét, csökkenti a hőveszteséget és így a fűtési és hűtési költségeket is. Emellett az EPS-200 lemez könnyű súlyú és egyszerűen kezelhető, így a telepítése gyors és hatékony.
Az EPS-200 lemez természetbarát, újrahasznosított anyagokból készül, így nemcsak hatékonyan segít az energia megtakarításában, hanem környezetbarát is.
Összességében, ha olyan hőszigetelő lemezt keres, amely magas minőségű, tartós, hatékony és környezetbarát, akkor a Bachl Nikecell EPS-200 rendkívül terhelhető (lépésálló) hőszigetelő lemez tökéletes választás Önnek. Keresse fel weboldalunkat, hogy többet megtudjon erről a kiváló termékről és hogy megvásárolhassa a szükséges mennyiségben.


Összesen (bruttó): 11 790.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu