Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Extrudált polisztirol (XPS) lemezek

Bachl XPS300 C-G hőszigetelő lemez 5cm

Egységár: 2 825.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

6 m2
BAXPS300G5
Bachl
csomag (1 csomag = 6 m2)
Összesen: 2 825.- Ft (6 m2)

Bachl XPS 300G
– A kiváló XPS hőszigetelésre

A Bachl XPS-300G lábazati hőszigetelő lemez ideális megoldás a korszerű épületek hőszigetelési igényeinek kielégítésére. A kiváló minőségű, extrudált polisztirol hab (XPS) anyagból készült lemez tökéletesen alkalmazkodik a lábazati felületekhez, és nagy szilárdsága és stabilitása miatt hosszú élettartamú.

Ezen termék lábazati hőszigetelő lemezként tökéletesen alkalmazható a külső oldalon is, segítve az épület energiatakarékosságát és kényelmét. A Bachl XPS-300G lábazati hőszigetelő lemez ideális megoldás a hőhidak kiküszöbölésére, és hozzájárul a környezetvédelemhez is, hiszen az anyag kiválóan újrahasznosítható.

Ezen termék rendkívül könnyű súlyának köszönhetően a felhelyezése egyszerű és gyors. A kiváló minőségű anyagból készült lemez hővezetési tényezője nagyon alacsony, így hatékonyan csökkenti az épület hőveszteségét és javítja az épület energetikai hatékonyságát.

A Bachl XPS-300G lábazati hőszigetelő lemez alkalmas mind új épületek, mind pedig felújítások során történő felhasználásra. A termék megfelel az európai szabványoknak, és nagy megbízhatóságot nyújt az építőipar szakemberei számára.

Válassza a Bachl XPS-300G lábazati hőszigetelő lemezt, és biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú és kiváló minőségű terméket kap. Az épület hőszigetelése hatékonyabbá válik, és ezáltal jelentős megtakarítást érhet el az energiafogyasztás terén.

 

Élképzés: Egyenes
Felhasználás helye: Lábazat, Hőhidak szigetelése
Felület: Érdesített
Márka: Bachl
Méret (sz. x h.): 60 x 125cm
Nyomófeszültség (kPa): 300
Vastagság (cm): 5

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu