Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Profilok

BaloBau hálós meződilatációs PVC profil 2.5fm

Rendelhető

2,5 folyóméter
BAL2-HDM200
Balo-Bau

A termék jelenleg árazás alatt van, vagy nem elérhető. Kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Hálós PVC meződilatáció profil

A hálós meződilatációs PVC profil egy rendkívül hatékony megoldás az épületekben a meződilatációk kezelésére. A profil PVC-ből készül, amely egy tartós és ellenálló anyag, és kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A hálós meződilatációs PVC profil kialakítása precíz és gondosan megtervezett, így könnyen illeszkedik az épület meződilatációjához, és biztosítja a megfelelő stabilitást és védelmet. A profil hálókkal van ellátva, amelyek megakadályozzák az anyag repedését és szakadását a meződilatációban.

A hálós meződilatációs PVC profilnak számos előnye van. A profil megakadályozza a meződilatáció káros hatásait az épületen belül, csökkentve a sérülések és a repedések kialakulását. A hálók javítják a profil stabilitását és tartósságát, és megakadályozzák a deformációt és a törést.

A hálós meződilatációs PVC profil kiválóan alkalmazható minden típusú épületben, beleértve a lakóházakat, a kereskedelmi épületeket és az ipari létesítményeket is. A profil könnyen telepíthető és könnyen karbantartható, így ideális választás az épületek meződilatációinak kezelésére.

 

Felhasználás helye: Dilatációs profil
Hossz (fm): 2,5
Márka: BaloBau

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu