Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Profilok

BaloBau hálós sarokdilatációs PVC profil 2.5 fm

Rendelhető

2,5 folyóméter
22-HDS250
Balo-Bau

A termék jelenleg árazás alatt van, vagy nem elérhető. Kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Hálós PVC sarokdilatáció profil

A hálós sarokdilatációs PVC profil egy hatékony megoldás az épületekben a sarokdilatációk kezelésére. A profil PVC-ből készül, amely rendkívül tartós és ellenálló anyag, és kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A hálós sarokdilatációs PVC profil kialakítása precíz és gondosan megtervezett, így könnyen illeszkedik az épület sarokdilatációjához, és biztosítja a megfelelő stabilitást és védelmet. A profil hálókkal van ellátva, amelyek megakadályozzák az anyag repedését és szakadását a sarokdilatációban.

A hálós sarokdilatációs PVC profilnak számos előnye van. A profil megakadályozza a sarokdilatáció káros hatásait az épületen belül, csökkentve a sérülések és a repedések kialakulását. A hálók javítják a profil stabilitását és tartósságát, és megakadályozzák a deformációt és a törést.

A hálós sarokdilatációs PVC profil kiválóan alkalmazható minden típusú épületben, beleértve a lakóházakat, a kereskedelmi épületeket és az ipari létesítményeket is. A profil könnyen telepíthető és könnyen karbantartható, így ideális választás az épületek sarokdilatációinak kezelésére.

A hálós sarokdilatációs PVC profil alkalmazása javítja az épület energetikai hatékonyságát is. A profil csökkenti a hőhidak kialakulását, és megakadályozza a hőveszteséget a sarokdilatáción keresztül. Ez hosszú távon pénzt takarít meg az energiafogyasztáson.

Ha az épület sarokdilatációinak hatékony és megbízható kezelésére van szüksége, válassza a hálós sarokdilatációs PVC profilunkat. A termék kiváló minőségű anyagokból készül, és megbízható védelmet nyújt az épület sarokdilatációjához.

Felhasználás helye: Dilatációs profil
Hossz (fm): 2,5
Márka: BaloBau

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu