Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Profilok

BaloBau hálós vízorros profil 2fm

Raktáron (Nyíregyháza)

2 folyóméter
22-HVP200
Balo-Bau

A termék jelenleg árazás alatt van, vagy nem elérhető. Kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál!

Vízorros hálós profil

A vízorros hálós profil egy rendkívül hatékony megoldás az épületek szigetelésére és a nedvesség elleni védelemre. A profil egyedi kialakítása lehetővé teszi a víz és a nedvesség hatékony elvezetését, csökkentve a káros hatásokat az épület szerkezetére.

A vízorros hálós profil kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállóak az időjárás viszontagságainak. A profil hálós kialakítása lehetővé teszi a nedvesség elvezetését az épületből, miközben megakadályozza a víz bejutását az épület szerkezetébe.

A vízorros hálós profil könnyen telepíthető, és nagyon hatékonyan működik az épület szigetelésében. A profil alkalmazása javítja az épület hőszigetelését, csökkentve a hőveszteséget, és ezáltal csökkenti az energiaszámlát is. Emellett a profil hálói megakadályozzák a por, a pollen és az egyéb szennyeződések bejutását az épületbe, javítva az épület beltéri levegőminőségét.

A vízorros hálós profil széles körben alkalmazható minden típusú épületben, beleértve a lakóházakat, az irodákat, a kereskedelmi és ipari létesítményeket is. A profil védelmet nyújt az épület szerkezetének a nedvesség és a víz által okozott káros hatásokkal szemben, hozzájárulva az épület hosszú élettartamához.

Felhasználás helye: Vízorros profil
Márka: BaloBau

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu