Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Dübelek és kiegészítők

Baumit H4 Eco kompozit (műanyag-fém) beütőszeges dübel 235mm

Egységár: 165.- Ft / darab A termék ára az áfát is tartalmazza.

Raktáron (Nyíregyháza)

100 darab
BA956684
Baumit
doboz (1 doboz = 100 darab)
Összesen: 165.- Ft (100 darab)

EJOT H4 Eco
A kiváló műanyag dübel fém beütőszeggel hőszigetelő rendszerek rögzítéséhez

Az EJOT H4 Eco dübel ideális választás szigetelő rendszerek rögzítéséhez. A dübel alkalmazható normál súlyú és könnyű adalékos betonhoz, valamint tömör és üreges falazatokhoz, beleértve a pórusbeton falazatokat is. A gyárilag előszerelt kivitelezés megkönnyíti a használatot, a feszítő- és a beütőelem már a hüvelyben található. Az EJOT H4 Eco dübel kompozitszeges megoldása kiválóan működik, a feszítőelem acél, míg a beütőelem műanyagból készül, minimalizálva a hőveszteségi tényezőt. A kis rögzítési mélységigény rövidebb furatokat igényel, így a beépítése gyorsabb és gazdaságosabb. A nagy terhelhetőség magas rendszerbiztonságot eredményez még a kritikus falazatokban is. Az EJOT kiegészítő tányérok használatával a szigetelésrögzítő-képesség tovább növelhető, a dübeltányér optimálisan belesimul a szigetelőlapok felületébe. Válassza az EJOT H4 Eco dübelt a megbízható és hatékony szigetelésrögzítésért.

Az EJOT H4 Eco dübel kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a maximális stabilitást és tartósságot. Az ergonomikus kialakítású fejnek köszönhetően a könnyű telepítés, a dübel és a hőszigetelő rendszer közötti tökéletes kapcsolat pedig a biztonságos és tartós rögzítést biztosítja. Emellett az EJOT H4 Eco dübel környezetbarát termék, amely kisebb hatást gyakorol a környezetre, mint a hagyományos rögzítőelemek.

Az EJOT H4 Eco dübel a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel, és az építőipari szakemberek széles körének ajánlott. A dübel sokoldalúságának köszönhetően különböző anyagokba is belefogható, mint például beton, téglafalak vagy polisztirol hőszigetelő rendszerek. Az EJOT H4 Eco dübel tökéletes választás a hőszigetelő rendszerek rögzítéséhez, mivel segít megőrizni a rendszer hatékonyságát és tartósságát, és jelentősen csökkenti a karbantartási és javítási költségeket.

Ha hatékony és biztonságos rögzítést keres a hőszigetelő rendszerek számára, akkor az EJOT H4 Eco dübel a megfelelő választás. Az EJOT H4 Eco dübel a kiváló minőségű anyagok és az innovatív tervezési megoldások kombinációjának köszönhetően garantáltan hosszú élettartammal rendelkező eredményt biztosít, és kiválóan alkalmas az építőipari szakemberek és otthoni barkácsolók számára is.

 

Ajánlott hőszigetelő lemez: EPS, Grafit EPS, Formathabosított EPS, XPS, Kőzetgyapot, PIR
Átmérő (mm): 8
Falazat: A (beton), B (tömör tégla), C (üreges tégla), D (könnyűbeton), E (P4 - P7 nyomószilárdságú pórusbeton)
Felhasználás helye: Hőszigetelő lemez rögzítéséhez
Hossz (mm): 235
Márka: Baumit

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu