Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Nemesvakolat (színező vagy vékonyvakolat) Nemesvakolatok megnevezés szerint Baumit NanoporTop nemesvakolat Nemesvakolat (színező vagy vékonyvakolat) Páraáteresztő nemesvakolatok Baumit NanoporTop nemesvakolat Baumit termékek Baumit hőszigetelő rendszerek Baumit open polisztirol alapú (EPS) perforált hőszigetelő rendszer elemei Baumit OPEN EPS homlokzati hőszigetelő rendszerhez alkalmazható nemesvakolatok Baumit NanoporTop nemesvakolat

Baumit NanoporTop nemesvakolat kapart 1.5mm 3. színcsoport

2 495.- Ft / kg

Rendelhető

25 kg
BANV3
Baumit

Baumit NanoporTop vékonyvakolat kapart 1.5mm-es struktúra 3. színcsoport

Felhasználásra kész, paszta állagú, minimális koszolódási hajlamú, ásványi vékonyvakolat kül- és beltérbe kapart hatású kivitelben. Kézi és gépi feldolgozás. Alkotórésze a Baumit open - a Klímahomlokzat -, a Baumit Star (eps és ásványi)-, és a Baumit Pro Homlokzati Hőszigetelő Rendszernek. Az ETAG 004 szerint bevizsgálva.

Speciálisan kifejlesztett mikrostruktúrális felülettel, speciális nanokristályos és szervetlen adalékokkal, a szennyezıdési hajlam jelentősen csökken a többi befejezőréteghez képest.

 

Összetétel: Innovatív, ásványi kötőanyag, ásványi kitöltőanyag, szilikát, mikroszálak, szervetlen színes és fehér pigmentek, ásványi adalékszerek és víz.

 

Tulajdonságok: Ásványi kötőanyagú, feszültségmentes szilárdulás, csapadéknak ellenálló,

extrém víztaszító, koszolódásra kevésbé hajlamos, nagyon jó páraáteresztő, nem éghető, könnyen feldolgozható.

 

Felhasználás: Védelem és esztétikus megjelenés homlokzatokra régi és új ásványi vakolatokra és simítórétegekre, betonra, műemlékvédelem során, felújításoknál és a Baumit open – Klímahomlokzat, a Baumit Star (eps és ásványi)-, és a Baumit Pro Homlokzati Hőszigetelési Rendszer befejező rétegeként, valamint felújító vakolatokra.

 

Baumit UniPrimer univerzális alapozó használata minden esetben szükséges!


Anyagszükséglet Kapart 1.5mm-es Struktúra esetén: kb 2,5 kg/m2
 

A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!


Válasszon színcsoportot! (kötelező)
Összesen: 2 495.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811 nagy.csaba@ujhazdebreceniut.hu