Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Homlokzati hőszigetelő rendszerelemek Ragasztók és ágyazók Emelet minőségű ragasztók és ágyazók Homlokzati hőszigetelő rendszerelemek Ragasztók és ágyazók Ragasztók és ágyazók Open EPS lapokhoz Gyártók szerinti csoportosítás Baumit termékek Baumit ragasztók és tapaszoló

Baumit openContact ragasztó és ágyazó 25kg

Bruttó egységár: 209.- Ft / kg

Rendelhető

25 kg
BA923358
Baumit
  • Prémiumminőségű
  • Kiváló páraáteresztő
  • Kiváló feldolgozási tulajdonságú

Páraáteresztő, fehér színű, ásványi kötőanyagú, por alakú ragasztó a Baumit open hőszigetelő lemezek ragasztásához és tapaszolásához, valamint üvegszövet beágyazásához, kézi és gépi felhasználásra. Speciálisan a Baumit open Klímahomlokzathoz kifejlesztve.

Gél-technológiás ragasztótapaszok

 

Az új géltechnológiának köszönhetően a jól ismert Baumit homlokzati ragasztótapaszok feldolgozása mostantól fogva még egyszerűbb és gyorsabb!

A könnyebb bedolgozhatóság, a magasabb minőség és a gyors munkavégzés titka a Gél-technológia.
Az új gél-technológia különösen rugalmas felületet eredményez, ugyanakkor gyorsabb és egyszerűbb feldolgozást biztosít. A csökkentett károsanyag-kibocsátású gyártási eljárások is különösen fenntarthatóvá teszik ezt a megoldást.

Érezhető a különbség

Az új Gél-technológiának köszönhetően most igazán érezhető a kivitelezési különbség. Az új ragasztótapaszok eredményei lenyűgözőek: rugalmasabbak, finomabbak és krémesebbek. A felületek egyenletesebben záródnak a beágyazott háló felett is, mechanikai ellenállásuk kiemelkedő. A kivitelezés ezekkel a termékekkel gyorsabbá válik. Az új gél-technológiával készülő ragasztótapaszok csomagolása is megújult, hogy a külső is igazodjon a prémiumminőségű belső tartalomhoz.

 

 


Összesen (bruttó): 209.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu