Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Színezés Alapozók Vakolatalapozók

Baumit PremiumPrimer univerzális vakolat alapozó 5kg

Egységár: 2 625.- Ft / kg A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

5 kg
BA923365
Baumit
vödör (1 vödör = 5 kg)
Összesen: 2 625.- Ft (5 kg)

Baumit Premiumprimer vakolat alapozó
- homlokzati hőszigetelő rendszerekhez

Emelt minőségű, kiváló fedőképességű, feldolgozásra kész alapozó, amely ajánlott nedvszívás-kiegyenlítő és tapadás-elősegítő rétegként bármely Baumit vékonyvakolat alá. Kifejezetten javasolt a Baumit PuraTop, NanoporTop és openTop vakolatok alapozójaként.

A Baumit Premiumprimer vakolat alapozó kiváló minőségű alapozófesték homlokzati vakolatokhoz és hőszigetelő rendszerekhez. A vakolat felületének előkészítése előtt alkalmazva biztosítja a ragasztóerő és a jobb fedés érdekében szükséges tapadást. A Baumit Premiumprimer alkalmas mindenféle felületre, beleértve a homokkőt, a tégla és a beton felületeket is.

A vakolatot a felületi szennyeződésektől és az oldott anyagoktól mentes felületre kell felvinni. Az egyenletes réteg megteremtése érdekében ajánlott az anyagot hígítani vízzel. A Baumit Premiumprimer vakolat alapozó száradási ideje rövid, így könnyen kezelhető. Alkalmazásával a hőszigetelő rendszer és a homlokzati vakolat jobb minőségű, hosszabb élettartamú és ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben.

Márka: Baumit

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu