Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Üvegszövet hálók

Baumit üvegszövet háló felirattal 145g 55m2

Egységár: 365.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

55 m2
BA956201F
Baumit
tekercs (1 tekercs = 55 m2)
Összesen: 365.- Ft (55 m2)

Üvegszövet háló – Homlokzati hőszigetelő rendszerkehez

  • Az üvegszövetháló homlokzati hőszigetelő rendszerek elengedhetetlen elemei, amelyek biztosítják az épületek hőszigetelésének hatékonyságát és tartósságát. Az üvegszövethálók rendkívül erős és ellenálló anyagból készülnek, amelyek képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, az UV-sugárzásnak és a környezeti hatásoknak.
  • Az üvegszövethálók a homlokzati hőszigetelő rendszer alapvető elemei, melyek a hőszigetelő rendszer alapfelületéhez ragasztva, majd az alapozás után betapétázva tartják a hőszigetelő rendszert. Az üvegszövethálók erős és tartós szerkezetüknek köszönhetően kiválóan ellenállnak a hőmérsékletváltozásoknak, valamint a mechanikai hatásoknak is. Emellett megakadályozzák a repedések, törések és egyéb sérülések kialakulását a homlokzati hőszigetelő rendszerben.
  • Az üvegszövethálók könnyen kezelhetők, és egyszerűen telepíthetők. Nagy választéka áll rendelkezésre, így könnyedén megtalálható az épület stílusához illő megfelelő típus. Az üvegszövethálók a homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvető elemei, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és tartós hőszigeteléshez. Válassza az üvegszövethálókat, és biztosítsa otthona számára a hatékony és tartós hőszigetelést!

 

 

Tömeg (g/m2): 145
Márka: Baumit
Méret (sz. x h.): 1.1 x 50m

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu