Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Színezés Vakolatok Dekor vékonyvakolatok

Cemix StrukturOLA Dekor vékonyvakolat kapart 1.5 mm fehér 25kg

Egységár: 715.- Ft / kg A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

25 kg
LB8763..F
Cemix-LB
Válasszon színcsoportot! (kötelező)
vödör (1 vödör = 25 kg)
Összesen: 715.- Ft (25 kg)

Cemix StrukturOLA
diszperzió bázisú vékonyvakolat
- homlokzati hőszigetelő rendszerekhez

 

Emelt minőségű, szilikongyanta kötőanyagú, feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat. Kiváló vízlepergető hatású, jó páraáteresztő és rugalmas. A Star EPS rendszer ideális vakolata.

Ha homlokzatfelújításról van szó, az egyik legfontosabb elem a megfelelő vékonyvakolat kiválasztása. A Cemix StrukurOLA diszperziós bázisú vékonyvakolat a legjobb választás, ha időtálló és magas minőségű megoldást keresel. A termék nagy választékban elérhető, így könnyedén megtalálhatod az igényeidnek megfelelő színt és textúrát.

A szilikon vékonyvakolat kiválóan alkalmas homlokzati felületek védelmére és esztétikus megjelenésének biztosítására. Az anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartamot biztosít. A Cemix StrukurOLA diszperziós bázisú vékonyvakolat könnyen felhordható, így a felújítási folyamat is gyorsabb és hatékonyabb.

A Cemix StrukurOLA diszperziós bázisú vékonyvakolat kitűnően alkalmazható beton, falazat és vakolat felületek fedésére egyaránt. A kiváló minőségű anyag rendkívül ellenálló és tartós, így hosszú időn keresztül megőrzi esztétikus megjelenését. A vékonyvakolat széles színválasztékban érhető el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és az épület stílusának megfelelő árnyalatot.

Ha tartós, esztétikus és könnyen felhordható vékonyvakolatot keresel homlokzatfelújításodhoz, a Cemix StrukurOLA diszperziós bázisú  vékonyvakolat a tökéletes választás számodra.

Felhasználás helye: Polisztirol
Kötőanyag: Akril (műgyanta, diszperziós)
Márka: Cemix
Öntisztulás: Nem
Páraáteresztés: Párazáró
Struktúra: kapart
Szemcseméret (mm): 1,5

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu