Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Üvegszövet hálók

Cemix üvegszövet háló 145g 10m2

Egységár: 343.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

10 m2
LB832000
Cemix-LB
tekercs (1 tekercs = 10 m2)
Összesen: 343.- Ft (10 m2)

Üvegszövet háló
– 
Homlokzati hőszigetelő rendszerkehez

 

Az üvegszövetháló homlokzati hőszigetelő rendszerek elengedhetetlen elemei, amelyek biztosítják az épületek hőszigetelésének hatékonyságát és tartósságát. Az üvegszövethálók rendkívül erős és ellenálló anyagból készülnek, amelyek képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak, az UV-sugárzásnak és a környezeti hatásoknak.

Az üvegszövethálók a homlokzati hőszigetelő rendszer alapvető elemei, melyek a hőszigetelő rendszer alapfelületéhez ragasztva, majd az alapozás után betapétázva tartják a hőszigetelő rendszert. Az üvegszövethálók erős és tartós szerkezetüknek köszönhetően kiválóan ellenállnak a hőmérsékletváltozásoknak, valamint a mechanikai hatásoknak is. Emellett megakadályozzák a repedések, törések és egyéb sérülések kialakulását a homlokzati hőszigetelő rendszerben.

Az üvegszövethálók könnyen kezelhetők, és egyszerűen telepíthetők. Nagy választéka áll rendelkezésre, így könnyedén megtalálható az épület stílusához illő megfelelő típus. Az üvegszövethálók a homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvető elemei, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és tartós hőszigeteléshez. Válassza az üvegszövethálókat, és biztosítsa otthona számára a hatékony és tartós hőszigetelést!

 

 

Tömeg (g/m2): 145
Márka: Cemix
Méret (sz. x h.): 1 x 50m

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu