Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Üveggyapotok

Isover Akuplat+ üveggyapot hőszigetelő lemez 12cm

Egységár: 2 340.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

5,76 m2
ISAKUPLAT120
Isover
csomag (1 csomag = 5.76 m2)
Összesen: 2 340.- Ft (5.76 m2)

Isover Akuplat+ üveggyapot hőszigetelő

Az Isover Akuplat+ egy kiváló minőségű, nem terhelhető üveggyapot lemez, amely tömörebb hangelnyelő betétanyagként használható lakó- és ipari épületek, irodák, szállodák, kórházak tetőterek fémvázas szerelt válaszfalaiban, hőszigetelés tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, szerelt külső falaknál fa- és fémvázak között, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, borított gerendafödémeknél a fagerendák között, emelközi födémeknél szerelt úsztatott padlószerkezetben párnafák között.

Az Isover Akuplat+ egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely kiváló hangszigetelést biztosít az épületben. A lemez könnyen kezelhető és telepíthető, így időt és pénzt takaríthat meg az épület felújítása során. A termék tartós és nem terhelhető, ami biztosítja az épület hosszú élettartamát és a hatékony hangszigetelést.

Az Isover Akuplat+ üveggyapot lemez kiválóan alkalmas a zajos környezetek kezelésére, mint például a forgalmas utcák, vasúti pályák vagy repülőterek. A termék segít csökkenteni a zajszintet, így kellemesebb környezetet biztosít az épületben.

 

Márka: Isover
Méret (sz. x h.): 60 x 120cm
Vastagság (cm): 12

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu