Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Homlokzati hőszigetelő rendszer termékek Dübelek és kiegészítők

BaloBau LTX műanyag beütőszeges dübel 110mm

Egységár: 26.- Ft / darab A termék ára az áfát is tartalmazza.

Rendelhető

200 darab
231-DL10*110
Balo-Bau
doboz (1 doboz = 200 darab)
Összesen: 26.- Ft (200 darab)

Wkret met (BaloBau) LTX dübel 
– A kiv
áló műanyag beütőszeges dübel homlokzati hőszigetelő rendszerek rögzítéséhez

A Wkret met (BaloBau) LTX műanyag beütőszeges dübel homlokzati hőszigetelő rendszerekhez kifejlesztett termék, amely megbízható és hatékony megoldást kínál az épületek homlokzati hőszigetelésének megerősítésére és javítására. Ez a termék kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll az időjárás és a környezeti hatásoknak, így biztosítva a tartósságot és a stabilitást.

A Wkret met (BaloBau) LTX műanyag beütőszeges dübel homlokzati hőszigetelő rendszerekhez kifejlesztett termék könnyen telepíthető és kompatibilis az EPS anyagú hőszigetelő rendszerekkel..

A Wkret met (BaloBau) LTX műanyag beütőszeges dübel homlokzati hőszigetelő rendszerekhez kifejlesztett termék rendkívül hatékonyan rögzíti a homlokzati hőszigetelő rendszereket a beton, üreges-, vagy tömör tégla falazathoz. A termék megfelel a legmagasabb minőségi szabványoknak, és az építőipar szakemberei számára biztonságos és megbízható megoldást kínál.

A Wkret met (BaloBau) LTX műanyag beütőszeges dübel homlokzati hőszigetelő rendszerekhez kifejlesztett terméknek a homlokzati hőszigetelés szempontjából is nagy előnye van. A beütőszeges dübel kialakítása biztosítja a hőszigetelő rendszer optimális rögzítését és szilárdan tartását, így minimalizálva a hőhidak kialakulását. A termék csökkenti a hőveszteséget és javítja az épület energetikai hatékonyságát.

A Wkret met (BaloBau) LTX műanyag beütőszeges dübel homlokzati hőszigetelő rendszerekhez kifejlesztett termék egy megbízható és biztonságos megoldás az épületek homlokzati hőszigetelésének megerősítésére és javítására.

Ajánlott hőszigetelő lemez: EPS
Átmérő (mm): 10
Falazat: A (beton), B (tömör tégla), C (üreges tégla), D (könnyűbeton), E (P1 - P7 nyomószilárdságú pórusbeton)
Felhasználás helye: Hőszigetelő lemez rögzítéséhez
Hossz (mm): 110
Márka: BaloBau

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu