Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Kőzetgyapot lemezek

Rockwool Frontrock S kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő lemez 3cm

Egységár: 2 150.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Raktáron (Nyíregyháza)

96 m2
ROCFR30
Rockwool
raklap (1 raklap = 96 m2)
Összesen: 2 150.- Ft (96 m2)

Rockwool Frontrock
- Kiváló hőszigetelés és tűzvédelem homlokzatok szigetelésénél

 

A Rockwool Frontrock egy magas minőségű kőzetgyapot anyag, amely ideális homlokzati szigetelési projektekhez. A Frontrock segít javítani otthonod vagy irodád hőszigetelését és tűzvédelmi képességét, és megakadályozza a hőenergia áramlását. Ha olyan terméket keresel, amely hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és megvéd otthonodat a tűztől, akkor a Rockwool Frontrock a tökéletes választás.

 

A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyag előnyei:

 

  • Kiváló hőszigetelő képesség: A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyag hatékonyan csökkenti a hőveszteséget, így javítva az épület hőszigetelését, és segítve csökkenteni a fűtési költségeket.
  • Tűzvédelem: A Rockwool Frontrock tűzálló anyag, így hozzájárul az épület tűzvédelméhez, és megakadályozza a tűz terjedését.
  • Hangszigetelés: A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyag kiválóan alkalmas zaj csökkentésre is, így javítva a bennfoglalt tér akusztikáját.
  • Tartósság: A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyag rendkívül tartós, és ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak, amelyek ellenállóbbá teszik a homlokzati szigetelésre.
  • Könnyen felszerelhető: A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyag könnyen telepíthető, és alkalmazható különböző homlokzati szigetelési projektekben.

 

A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyag a legjobb választás homlokzati szigetelési projektekhez, amely segít javítani az épület hőszigetelését és tűzvédelmi képességét, valamint csökkenti a zajszintet. A Frontrock környezetbarát anyag, így nem csak az épületedet véded meg, hanem a környezetet is.

 

A Rockwool Frontrock kőzetgyapot anyagot könnyen rendelheted webshopunkból, és a raktárkészletünk folyamatosan frissül, hogy biztosítani tudjuk azonnali szállítását.

 

Felhasználás helye: Homlokzat
Hővezetési tényező (W/mK): 0.037
Márka: Rockwool
Méret (sz. x h.): 60 x 100cm
Vastagság (cm): 3

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu