Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Hő-, és hangszigetelés Hő-, és hangszigetelő lemezek Kőzetgyapot lemezek

Rockwool Multirock Super kőzetgyapot hőszigetelő lemez 15cm

Egységár: 2 895.- Ft / m2 A termék ára az áfát is tartalmazza.

Raktáron (Nyíregyháza)

3,05 m2
RO325623
Rockwool
csomag (1 csomag = 3.05 m2)
Összesen: 2 895.- Ft (3.05 m2)

Rockwool Multirock 
A kiváló többcélú hangszigetelő és hőszigetelő lemez

 

A Rockwool Multirock egy kiváló minőségű kőzetgyapot anyag, amely kiválóan alkalmas hangszigetelésre és hőszigetelésre is. Ha olyan terméket keresel, amely hatékonyan csökkenti a zajt és javítja otthonod vagy irodád hőszigetelését, akkor a Rockwool Multirock a tökéletes választás.

 

A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag előnyei:

 

  • Hatékony hangszigetelés: A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag kiválóan alkalmas a zaj csökkentésére. Ha lakóközösségben élsz, vagy a közelben zajos út van, akkor a Rockwool Multirock segít abban, hogy a zaj ne zavarja nyugalmad.
  • Kiváló hőszigetelő képesség: A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Ez segít csökkenteni a fűtési számládat, mivel az anyag képes benttartani a meleget.
  • Tűz- és időjárásálló: A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag tűzálló és időjárásálló, így hosszú élettartamú és megbízható megoldást jelent a szigetelésre.
  • Könnyen felszerelhető: A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag könnyen felszerelhető és alkalmazható, és kiválóan alkalmas tetőterek, padlásfödémek, és előtétfalak sziigetelésre egyaránt.

 

A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag ideális választás otthoni és kereskedelmi szigetelési projektekhez. A termék magas minőségű, hatékonyan csökkenti a zajt és javítja a hőszigetelést, így a számláid is alacsonyabbak lehetnek. A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyag környezetbarát, így nem csak az otthonodat véded, de a környezetet is.

 

A Rockwool Multirock kőzetgyapot anyagot könnyen rendelheted a webshopunkban, és raktárkészletünk folyamatosan frissül, hogy biztosítani tudjuk azonnali szállítását. Vásárolj most és élvezd a csendet és a kényelmet otthonodban!

 

Felhasználás helye: Belső falak, Válaszfalak, Padlás
Hővezetési tényező (W/mK): 0.039
Márka: Rockwool
Méret (sz. x h.): 60 x 100cm
Vastagság (cm): 15

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu