Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció hozzáadása a kosárhoz, kérjük várjon...

Ajánlatának rögzítése folyamatban, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Lépéshangszigetelő lemezek 2cm vastag lépéshangszigetelő lemez Gyártók szerinti csoportosítás Rockwool termékek Lépéshangszigetelő kőzetgyapot lemezek

Rockwool Steprock ND kőzetgyapot lépéshang szigetelő lemez 2cm

Bruttó egységár: 1 475.- Ft / m2

Rendelhető

7,2 m2
ROCSTND20
Rockwool
Rockwool Steprock - A kiváló lépéshang-szigetelő és hőszigetelő lemez

Rockwool Steprock egy prémium minőségű szigetelőanyag, amely kiválóan alkalmas padlók és födémek szigetelésére. Ez az anyag magas minőségű kőzetgyapotból készül, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló hőszigetelést.

A Rockwool Steprock tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megnövelni otthonuk energiatakarékosságát és csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket. Ezen kívül, ez az anyag segít a zajszigetelésben is, így a padló vagy födém szigetelése után kevesebb külső zaj hatol be a lakásba.

A Rockwool Steprock anyagának nagy előnye, hogy könnyen és gyorsan telepíthető. Ez az anyag kiválóan illeszkedik a padlók és födémek formájához, és az anyag vastagsága és sűrűsége kiváló hőszigetelést biztosít. A Rockwool Steprock szigetelőanyag nem csak környezetbarát, hanem tűzálló is, így maximális biztonságot nyújt a lakásban.

Ha Ön is szeretne tökéletesen szigetelt és biztonságos lakást, akkor válassza a Rockwool Steprock szigetelőanyagot. A termék könnyen rendelhető webshopunkból, és szállítása gyors és megbízható. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és élvezze a kényelmes és energiatakarékos otthon élményét!

Összesen (bruttó): 1 475.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811
ertekesites@hoszigetelesjoaron.hu