Loader

Az elérhető rendszerek lekérdezése, kérjük várjon...

Kalkuláció betöltése folyamatban, kérjük várjon...

Top termékek

PIR hőszigetelő lemezek

Termékek mutatása 1-7 a 7 termékből

Az InnoPan PIR Front/Therm hőszigetelő táblái üvegfátyol kasírozással vannak ellátva, 120 x 60 cm-es méretével ideális választást jelent beépíthetőség szempontjából.

A jelenleg elérhető legkedvezőbb U (W/m2K) hőátbocsátási értékekkel rendelkezik. Kiváló 0,024 W/mK hővezetési tényezőjével vékonyabb szigetelő vastagság mellett elérhetjük ugyanazt a kívánt szigetelési hatásfokot, mint más hagyományos táblás vastagabb szigetelő anyagot alkalmazva.

A PIR cella szerkezetének köszönhetően az XPS szigetelők kiváltására is alkalmas, így a falazaton eddig általában használt különböző hővezetési tényezővel rendelkező szigetelők helyett (EPS és XPS), egy teljesen egységes PIR homlokzati szigetelés kerülhet felhasználásra, azonos hőszigetelő tudással az épület falazatán és a lábazatán is egyaránt.

Összehasonlítva a PIR Front/therm E-t más szigetelőanyagokkal azt jelenti, hogy az eps-nél 37%, az eps grafitnál 23%, az ásványi szigetelőknél 32%-kal jobban szigetel!

Kiváló nyomószilárdságának köszönhetően (120 kPa) ellenállóbbá teszi az ingatlan homlokzatát a mechanikai behatásokkal szemben.

Keresse kollégánkat bizalommal!

Nagy Csaba

Nagy Csaba
+36 70 932 5811 nagy.csaba@ujhazdebreceniut.hu